Generelt

Den Uafhængige er finansieret igennem frivillig støtte – enten engangsbeløb eller via abonnement. Det er kun via hjemmesiden, at du kan støtte.

Betaling
Den Uafhængige anvender et sikkert betalingssystem, hvor alle kortbetalinger foregår i samarbejde med Nets/ePay og kortinformationerne sendes med sikker SSL-kryptering. Den Uafhængige gemmer ikke dine kortoplysninger, men formidler dem direkte videre til Nets/ePay, som sørger for at det aftalte beløb kan trækkes fra din konto.

På vores website kan du – udover MobilePay – betale med følgende korttyper: Dankort/VISA-Dankort, VISA, EuroCard/MasterCard, MasterCard. Alle priser er inklusiv moms og i danske kroner.

MobilePay
Det er muligt at betale med MobilePay. Vælg blot denne betalingsform på betalingssiden og indtast dit mobilnummer. Herefter får du en besked på din mobiltelefon om at acceptere en betaling fra Den Uafhængige.Den skal du acceptere ved at åbne app’en MobilePay. For at kunne betale på nettet via MobilePay, skal dit betalingskort være aktiveret til nethandel i MobilePay.

Sådan aktiverer du dit kort

  • Gå i menuen i MobilePay
  • Klik på ‘Betalingskort’
  • Klik på knappen ‘Aktiver til nethandel’
  • Indtast dit NemID (kun den ene gang)
  • Klik ‘OK’

Har du flere kort tilknyttet i MobilePay, skal du vælge hvilket af dem, du vil betale med, når du handler på nettet.

Se en video af hvordan MobilePay fungerer her.